Tervezés

Komplex tervezési feladatok elvégzését vállaljuk az engedélyezési tervtől, a kiviteli tervig, mely szolgáltatásba éppúgy beletartozik a szükséges hatósági engedélyek, hozzájárulások beszerzése, mint az érintetekkel való egyeztetések lefolytatása.

A kiviteli munkálatok során cégünk tervezői művezetést is vállal.

Fejlesztéseink

Megalakulásunkkor merőben új megközelítésünkkel sikerült valami újat behoznunk a mérnöki piacra. A közlekedés és az informatika keresztezéséből alakult ki egyik tevékenységünk,melynek során az informatika végtelen tárházát vetjük be a mérnöki munkálatok során.

Kreatív és innovatív gondolkodásmódunknak köszönhetően már több alkalmazás is lefejlesztésre került nálunk:

  • - kerdes-felelet: web alapú online adatfelvételi alkalmazás
  • - Gps logger: android alapú online adatfelvételi alkalmazás
  • - hivomabuszt: ingényvezérelt közlekedési rendszert támogató webalkalmazás

Kutatás-Fejlesztés

  • Kreativitásunkat, innovatív szemléletmódunkat szívesen alkalmazzuk kutatás- fejlesztési projektekben. 

Folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket és hiszünk benne, hogy tudásunkkal újszerű szemléletmódunkkal igenis tudunk "Értéket teremteni"!

Projektmenedzsment


A közlekedéstervezés területén jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az Európai Unió által támogatott projektek, mind a hazai forrásból finanszírozott projektek előkészítő munkáiban, támogatási kérelmek összeállításában, projektmenedzsmentjében.

Szakértőink folymatosan tanácsadási tevékenységükkel támogatják a sikeres lebonyolítást a projekt teljes időtartama alatt. 

Minőségpolitikánkat szem előtt tartva vállaljuk az általunk menedzselt projekt minőségbiztosítását is.