Egy vállalkozás és egy ember életében is jelentős mérföldkének számít minden kerek évforduló.

A Creat Value idén ünnepli a tizedik születésnapját, egy évtizedesek lettünk.

Egy vállalat indításakor, már az első munkanapon minden vezető tervezgeti, hogy milyen lesz a cége tíz év múlva, mégis kevesen jutunk el idáig. Ahhoz, hogy mi ezt elérhessük, a rengeteg befektetett munkán kívül nagy szükségünk volt megbízóink és partnereink belénk vetett bizalmára valamint szakmailag és emberileg is kiemelkedő munkatársainkra.

Büszkék vagyunk rátok!

A Create Value-nál egy olyan csapat alakult ki, amely hatalmas szakmai tudást, mérhetetlen odaadást, és inspirációt nyújt nap mint nap. Talán ebből is nyerünk erőt, hogy folyamatosan valami újat, valami jobbat hozzunk ki magunkból, és valóban „értéket teremtsünk”.

Az első tíz év egy ember életében sem könnyű. Ha beleképzeljük magunkat ebbe a helyzetbe, akkor most járjuk ki az általános iskola alsó tagozatát, hogy egy új, kihívásokkal teli felső tagozatba lépjünk. Az ember életében az „első 10 év” után a „nagy elsők tíz éve” következik. Az első nagy döntések, az első szerelem, az első autó, az első életre szóló barátságok, vagy akár az első gyermek érkezése.

Nincs ez máshogy egy vállalat életében sem. Újabb és nagyobb kihívások, megbízások és akár próbatételek várnak ránk, de Önökkel és Veletek kétlem, hogy lenne olyan kihívás, amint ne teljesítenénk maximálisan.

Köszönjük Önöknek, Nektek, és bízunk abban, hogy hamarosan együtt ünnepelhetjük meg a magunk mögött hagyott sikeres 10 évet és közösen építhetjük az előttünk álló megannyi még sikeresebb évtizedet és továbbra is közösen teremthetünk értékeket.