Create Value

CREATE VALUE

Budapesten mintegy 40 komplex infrastruktúra fejlesztési tervet készítettünk, emellett hasonló feladatokat láttunk el az ország több városában: Érden, Debrecenben, Békéscsabán, valamint az Észak-Magyarországi Régióban. A tervezési feladatok közt szerepeltek hatástanulmányok, tanulmánytervek, engedélyezési és kiviteli tervek. Munkánk során összefogtunk több szakágat így az , útépítési- és forgalomtechnikai tervezés mellett, a zöldfelület és  közmű tervezéseket is koordináltuk. A feladataink között szerepeltek utak, utcák, csomópontok, körforgalmak, valamint parkolók, és mélygarázsok is. A tervezés során az alapvető műszaki kérdések mellett kiemelt szempontként kezeljük az akadálymentesítés és a környezettel való harmónia szükségességét.

A tervek elkészítését követően természetesen lebonyolítjuk a szükséges egyeztetéseket, hozzájárulások és hatósági engedélyeztetések szövevényes folyamatait.

Tervezői munkánkat korszerű CAD-es informatikai háttér és kollégáink kiemelkedő szoftverhasználati tudása támogatja és teszi hatékonnyá.

Referenciák

Engedélyes terv és kiviteli terv

Engedélyes terv és kiviteli terv

Burkolat felújítás

Teljes utak, útszakaszok kiépítésének, valamint fejújításának engedélyezési és kiviteli terveit készítjük el, szívesen alkalmazzuk a leginkább környezetbarát megoldásokat, amely cégfilozófiánkba is beleillik. A különböző ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó közlekedési hálózatok kidolgozását kifejezetten sikeres csapatmunkában végezzük el.

Bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk Európai Uniós léptékű tervezési tevékenységek előkészítésében, tervezésében is részt venni. Referenciáink között szerepel a Mediterrán folyosó részét képező M70 autóút M7 autópálya – Tornyiszentmiklós (szlovén-magyar határ) közötti szakaszának előkészítésében való közreműködés.

Az említett út kapcsolatot biztosít az M7 autópálya, valamint a szlovén A5 autópályák között, így a beruházás megvalósításával az európai korridor teljes magyarországi és szlovén szakasza 2×2 forgalmi sávossá válik, ami lehetővé teszi a nemzetközi forgalom biztonságos, akadálymentes átvezetését.

Referenciák

Engedélyes terv és kiviteli terv

Engedélyes terv és kiviteli terv

Engedélyes terv és kiviteli terv

A kerékpárút-hálózatok kialakítása a 21. században egyre több országban kerül a közlekedés fejlesztési célok előterébe, mert ezzel javul az úticélok megközelíthetősége, nő a mobilitás, hozzájárul az egészséges életmód elterjedéséhez, javulnak a területi kapcsolatok, fejlődnek a kerékpárút hálózatok, nő a közlekedésbiztonság. A kerékpárút-hálózat fejlesztésével megteremtődik a lehetősége annak, hogy az emberek a rövidtávú közlekedést kerékpárral oldják meg, akár olyan módon, hogy a külterületi lakott övezetekből a mindennapos hivatásforgalmi közlekedés egy része a kerékpárutakra tevődik át.

Nagyléptékű infrastrukturális elemek tervezése mellett kerékpárutakat terveztünk Budapest I. kerületében, Békéscsabán és Nyíregyházán. A kerékpáros közlekedés létesítményeinek tervezésével mi is hozzájárulunk a kerékpáros forgalom biztonságos közlekedési feltételeinek megteremtéséhez, miközben egészségünket védjük és környezetünket is kíméljük.

Referenciák

Engedélyes terv és kiviteli terv

Engedélyes terv és kiviteli terv

Engedélyes terv és kiviteli terv