Create Value

CREATE VALUE

A 2011-ben alakult Create Value Szolgáltató és Tanácsadó Kft. komplex közlekedésfejlesztési és projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, amely a hazai közlekedési és mélyépítési mérnök-tanácsadó szektor egyik meghatározó szereplője.

Az elmúlt 10 évben több száz sikeres projektet zártunk, amelyek megalapozták hírnevünket a szakmában. Jól mutatja ezt az a tény is, hogy társaságunk megalakulása óta cégünk eredményei évről évre növekszenek.

Partnereink tudják, hogy megbízható, profi csapatunkra bármikor számíthatnak, hiszen kollégáink kiváló szaktudással, gazdag tapasztalattal rendelkeznek, és teljes elhivatottsággal végzik a munkájukat. Projektszemléletű csapatunkat a dinamizmus, a precizitás, a nyitottság jellemzi, és csak minőségi munkát adnak ki a kezükből. Folyamatos szakmai továbbképzéssel biztosítjuk a mindig naprakész tudásbázist, és a szakmai fejlődést.

Az elmúlt években az eredeti tevékenységi köreinken – komplex közlekedési infrastruktúra tervezés, mérnöki tanácsadás, valamint közlekedés-informatika – belül, és azokon túl is sokat foglalkoztunk a megújuló energiák hasznosításával, az elektro-mobilitással, valamint az intelligens közlekedési rendszerek tervezésével.

A közlekedéstervezés területén ügyfeleink Európai Uniós projektjeinek előkészítését szakmai tanácsadással, tervezéssel, tanulmányok készítésével, engedélyeztetéssel, a megvalósításukat pedig projekt menedzsment tevékenységgel támogatjuk.

Tervezési tevékenységünket korszerű informatikai háttér támogatja, mely biztosítja a közlekedési hálózatok részletes elemzését, a nagyobb hálózatokra kiterjedő forgalmi modellezést, valamint a forgalmi szimulációt is.

Partnereink között települési és fővárosi önkormányzatok, minisztériumok, egyéb állami szervezetek, közlekedés-szervezők, valamint a magánszektorból a befektetők, területfejlesztők, műszaki szolgáltatók, civil szervezetek szerepelnek.

Célunk, hogy szakértelmünkkel, kreativitásunkkal, széles körű szolgáltatásainkkal, és innovatív ötleteinkkel a különböző szakterületeken végzett tevékenységeinket olyan dimenzióba emeljük, ami túlmutat a klasszikus íróasztal melletti tervezésen és tanácsadáson. Nálunk fókuszban a minőség, a funkcionalitás, az esztétikum, valamint az ügyfél-centrikus, költséghatékony szemlélet áll.

Alap hitvallásunk, hogy munkánkkal értéket és maradandót teremtsünk, és megóvjuk a már meglévő értékeket is, így például a tájvédelmi körzetek, és a műemléki környezetek védelmére is kiemelt hangsúlyt fektetünk tervezői munkánk során.

Hiszünk benne, hogy az épített környezet meghatározó a jövőnkre nézve, hiszen formálja azt, ezért projektjeink megvalósításainak alappillérei a gazdaságosság, környezettudatosság és a fenntarthatóság.

Szolgáltatásaink minőségét az MSZ EN ISO 9001:2017, a környezettudatos működést az MSZ EN ISO 14001:2017 minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása garantálja.

Cégünk az alábbi szakmai szervezetekben rendelkezik tagsággal:

– Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

– Magyar Mérnöki Kamara

– Közlekedés Tudományi Egyesület