Szolgáltatások

INFRASTRUKTÚRA TERVEZÉS

Komplex infrastruktúra tervezési tevékenységünkbe tartozóan teljes utak, útszakaszok kiépítésének, valamint fejújításának engedélyezési és kiviteli terveit készítjük el. Részt veszünk az ezekhez kapcsolódó engedélyezési folyamatokban, a megrendelő igényei szerint pedig elkészítjük a tender terveket is. Emellett generál tervezési folyamatunk során ellátunk tervezői művezetési feladatokat és megvalósulási tervek készítését is vállaljuk.

A Városi és külterületi infrastruktúra tervezési munkánk során összefogunk több szakágat így az útépítési- és forgalomtechnikai tervezés mellett, a zöldfelület és közmű tervezéseket is koordináljuk. 

Eddigi projektjeink során terveztünk már utakat, utcákat, csomópontokat, körforgalmakat, kerékpárutakat, valamint parkolókat és mélygarázsokat is. 

TANULMÁNYOK, KÖZLEKEDÉSI KONCEPCIÓ

Szakembereink, kutatási és elemzési tapasztalataikat felhasználva elkészítik a közlekedést érintő fejlesztésekre irányuló megvalósíthatósági tanulmányokat, és ha a jogszabályok előírják, a megfelelő szakirányú hatásvizsgálatokat és hatástanulmányokat. Bemutatjuk a megoldani kívánt problémát, a lehetséges megoldások körét, az ajánlott megoldást megvalósító projekt terjedelmét, a szükséges beruházások várható költségeit, valamint feltérképezzük a fejlesztés kockázatait, ezzel támogatva a döntéshozást építészeti vagy területfejlesztéshez kapcsolódó közlekedési tervezések során.

Városok és térségek számára készítünk közlekedési koncepciókat SUMP, vagyis fenntartható városi mobilitás tervezési szemlélettel. Korábbi munkáink magukban foglalnak parkolási, city logisztikai és tömegközlekedési terveket is. A műszaki infrastruktúra területfejlesztési jelentősége óriási, mivel a gazdasági és társadalmi élet minden szegmensében jelen van, a közlekedési hálózatok fejlettsége a területfejlesztés egyik alapvető meghatározója. 

FORGALOMSZÁMLÁLÁS ÉS -ELEMZÉS

Saját fejlesztésű forgalomszámlálási- és elemzési rendszerünk, a Traffic Mojo, a mesterséges intelligencia segítségével közel 100%-ig pontos adatokat tud biztosítani a megrendelők számára.

Megoldásunk rugalmas, költséghatékony és teljes mértékben a megrendelő igényeire tudjuk igazítani az adatfelvételt. Egyszerre több helyszínen, bármely napszakban képesek vagyunk méréseket végezni, változatos időjárási körülmények között is.

SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG

Szakmai tanácsadással támogatjuk a kedvezményezetteket fejlesztési elképzeléseik megvalósításában az ötlettől, a finanszírozáson át egészen a kivitelezés lezárásáig. Részt veszünk projekt-előkészítési feladatokban, valamint a munka kezdeti szakaszában is szakértői segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Keressen minket bizalommal konkrét, speciális közlekedést érintő kérdésekkel és a szakértői tanácsadás keretein belül minden problémára megkeressük a mindenki számra legjobb megoldást.

Scroll to Top